Selecteer een pagina

SUPPORT

Heb je een vraag, opmerking, of kom je ergens niet uit? Bekijk dan hieronder de meest gestelde vragen om te zien of jouw antwoord erbij staat.

Inloggen

Ga naar http://afvallenindeovergang.nl en log daar in met je gebruikersnaam (je mailadres) en je wachtwoord.
Bij je aanmelding heb je een bevestigingsmail ontvangen met daarin je inloggegevens.

Heb je je inloggegevens niet meer?
Ga dan toch naar http://afvallenindeovergang.nl en klik op ‘wachtwoord vergeten’.
Vul daar het e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld. Je ontvangt dan een e-mail met afzender WordPress. In die mail staat een link waarmee je zelf een nieuw wachtwoord kunt instellen. (Let op: WordPress wordt wel eens als spam gezien, dus check ook je spambox/reclamefolder even).

Lukt het inloggen niet?

Heb je wel inloggegevens, maar lukt het je toch niet om in te loggen? Dan kan het zijn dat de browser waarmee je probeert in te loggen een oude instelling onthoudt. Vaak lost het probleem op als je de ‘cache’ (het geheugen) van je browser leegt/wist. Dit doe je bij Instellingen. Per browser verschilt het, maar zoek even naar ‘cache/cookies/geheugen wissen’.

Na het inloggen

Na het inloggen ‘land’ je op een overzichtspagina. Daar kun je naar je online programma gaan.
Het programma heeft een ‘startpagina’. Op deze pagina word je welkom geheten, kun je uitleg lezen over hoe het programma werkt en van hieruit kun je naar alle lessen van dat programma gaan. Dit kun je doen via de menubalk aan de linkerzijde, of door op de pijltjes onderaan de pagina te klikken.

Je hebt nog geen toegang

Kom je op een pagina waar je deze melding ziet? Dan is dit wellicht een pagina waar je nog geen toegang toe hebt, of je bent toch nog niet ingelogd. Controleer in dat geval dus altijd even of je wel goed ingelogd bent. Twijfel je daarover? Klik dan op ‘Uitloggen’ in de menubalk.. En log daarna even helemaal opnieuw in.

Uitloggen

Om zeker te zijn dat je de volgende keer geen problemen hebt met inloggen raad ik je aan om na iedere sessie uit te loggen.
Dit doe je door bovenin de menubalk te klikken op ‘uitloggen’.

Belangrijke extra tip

Loop je tegen technische problemen aan, kijk dan ook eens of het misschien wel lukt als je het met een ander apparaat probeert.
Probeer je het met je smartphone en lukt dat niet? Probeer dan of het wel lukt als je het met een tablet of laptop probeert

Contact

Mocht er toch nog iets van technische aard niet lukken of niet werken, stuur dan een mail naar de afdeling support: support@shirleyverduin.nl